Артуикенд забавление за непрофесионалисти

Share

zabavlenie za neprofesionalistiПриятели!

Tези редове за тези от вас, които не сте мои колеги художници. За вас, които изкуството е визуална наслада. С този кратък текст ще се опитам да ви убедя, че освен визуална, изкуството може да бъде за вас е реална наслада. Единственото което се изисква от вас е да поискате да се забавлявате. За да усетите магията на боичките не е необходимо да умеете да рисувате професионално. Истината е, че колкото повече не можете, толкова повече ще бъдете приятно изненадани от крайния резултат. Ако замените първата мисъл, която току-що изпълни главата ви "..ама , аз не мога", с " ..аз искам да се забавлявам", наистина можете да се докоснете до неподозирано от вас удоволствие. В забързания свят в който живеем заобиколени от стрес, задължения и вечно надбягване с времето, непрофесионалното изкуство е прекрасно средство за релакс и арт-терапия. Ако желаете да си позволите този експеримент, аз с удоволствие ще ви го организирам.

Всички художествени материали са осигурени от мен, както и добро настроение и адекватна помощ в първите ви стъпки. От вас се иска само и единствено желание да се престрашите.

Картините, които сами ще създадете под моето ръководство остават за вас като прекрасен спомен и награда за проявения кураж. С огромно удоволствие ще споделя с вас и албум на такива непрофесионалисти като вас, които вече са влюбени в тази арт-магия!


Опитайте я и вие!

Тези  картини са на хора които за първи път рисуват..... 

Подаръкът Ви може да е сред тези чувствено нежни уникати, които да прегърнат любимия ви човек.

Ръчно рисуван копринен шифон

Понесена от вълните

Ръчно рисуван копринен шифон